Inspirational speaker | team coach | veerkracht & prestatie expert

From the high seas to the high stakes of business

Maak kennis met Lucas Schröder

Bekroonde Ocean Sailor, teamcoach en inspirerende spreker. Met een rijke achtergrond in zowel extreme sporten als het bedrijfsleven, brengt Lucas inspirerende persoonlijke ervaring en professionele inzichten met zich mee op het gebied van presteren onder druk, mentale veerkracht, well-being en teamprestaties.

Inspirerende Talks

Tedx spreker, gewend aan een groot publiek. Gebruik lucas’ verhalen en inzichten om uw publiek te boeien en ze te inspireren met nieuwe ideeën. 

Team- & Leiderschapscoaching

“Teamwork makes the dream work” – op zee en op kantoor. Als gediplomeerd en doorgewinterd teamcoach helpt Lucas leiders met het opbouwen van beter teamwerk binnen teams.

Organisatieadvies

Lucas is partner van het “boutique” consultancy bureau &Connect. Zij biedt jarenlange ervaring en expertise op het gebied van organisatie-, leiderschaps-, team- en talentontwikkeling.

De expertise van Lucas

  • Fysieke, mentale en emotionele veerkracht
  • Persoonlijk energiemanagement en presteren onder druk
  • Menselijke prestaties bij 24-uursoperaties
  • Wellbeing en werkgeluk
  • Teamverbinding & vertrouwen, dialoog, feedback en prestatie

“Je wint een race niet allen maar op talent, maar vooral op het vermogen om je talent aan het werk te zetten - dat maakt het verschil.”

Otto Groen
Otto GroenCEO - Rivertech Holding
Read More
“Het leveren van een 5-sterrenervaring voor onze gasten is ons doel en dat vereist teamwerk, binnen onze nautische staf, maar ook met onze partners. &Connect heeft ons geholpen met een eenvoudige en ongecompliceerde aanpak om de persoonlijke verbinding te verbeteren en teamwerk op onze vloot van cruiseschepen te bevorderen”
Joyce Wassenberg-Bergmans
Joyce Wassenberg-BergmansOrganisatiekundige
Read More
"Maandag was een goede management-development-dag. Mede dankzij de energieke en opvallende kick-off Lucas. Hij wist een meeslepend verhaal te vertellen dat perfect bij de groep paste. Geen 'ego'-verhaal, maar nuchter-reflecterend en bindend!"
Lamberto Andrea Cao
Lamberto Andrea CaoAtradius Collections
Read More
“Het aansturen van een senior team dat op afstand werkt aan innovatieve en nieuwe diensten is een uitdaging. Lucasheeft mijn team geholpen om opnieuw verbinding te maken op persoonlijk niveau. We hebben een steviger fundament van persoonlijke verbinding die helpt als we – als team – te maken krijgen met de uitdagingen (intern en extern) die gepaard gaan met het introduceren van nieuwe oplossingen en manieren van werken binnen het bedrijf.“
Previous
Next

Zoekt u inspiratie en toepasbare nieuwe inzichten om prestaties en veerkracht te verbeteren? Neem vandaag nog contact op met Lucas.